• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

"Her An Savaş İçin Hazırız"

Erdoğan, 5. Büyükelçiler Konferansı dolayısıyla verilen akşam yemeğinde konuştu.
2013-01-04, 10:28:38
Okunma: 1716
0 Yorum
resim

BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, 5'nci Büyükelçiler Konferansı dolayısıyla verilen akÅŸam yemeÄŸinde konuÅŸtu.

BaÅŸbakan ErdoÄŸan, barışın tarafında olduklarını belirterek, "Barış için ne bedel ödenmesi gerekiyorsa biz bunu ödedik, ödüyoruz ve ödeyeceÄŸiz" diye konuÅŸtu. Toprakları korumak için aslı bir tereddüt için olmayacaklarını vurgulayan BaÅŸbakan ErdoÄŸan, "Her an, her imkanımızla savaÅŸ için hazırız" dedi.

"ESAD DÄ°KTATÖRLÜK YAPABÄ°LSÄ°N DÄ°YE 60 BÄ°N SÄ°VÄ°L ÖLDÜ"

5'nci Büyükelçiler Konferansında büyükelçilere seslenen BaÅŸbakan ErdoÄŸan, Suriye Lideri BeÅŸar Esad'ın uluslararası kamuoyunun tüm uyarılarına raÄŸmen oyalama taktiÄŸi uyguladığını savunarak, "Esad, 2 yıl daha diktatörlük yapabilsin diye Suriye'de 60 bin sivil öldü" dedi.

"HER AN HER Ä°MKANIMIZLA SAVAÅž Ä°ÇÄ°N HAZIRIZ"

Her zaman barıştan yana olduklarını, ancak ülke topraklarını korumak noktasında bir tereddüt içinde olmayacaklarının altını çizen BaÅŸbakan ErdoÄŸan ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Barış, savaÅŸtan çok daha fazla bedel ister. SavaÅŸ, kolay olandır. Zor olan barıştır. Biz kolayın deÄŸil, zor olanın tarafındayız. Savaşın deÄŸil, barışın tarafındayız. Barış için ne bedel ödenmesi gerekiyorsa biz bunu ödedik, ödüyoruz ve ödeyeceÄŸiz. Her an, her imkanımızla savaÅŸ için hazırız. GerektiÄŸinde de topraklarımızı korumak noktasında asla bir tereddüt içinde olmayız, ama son ana kadar barış için mücadele eder, son ana kadar barışın tesisi için çabalarız ve çabalıyoruz" dedi.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri