• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçitli Öğrencilerden Yeni Başarı

Dargeçit’te eğitim veren Dargeçit Hedef Lisesi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nda 59 öğrenciyi Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme (LYS) sınavlarında başarıya ulaştırdı.
2017-08-17, 23:33:45
Okunma: 35415
0 Yorum
resim

5 yıldır öÄŸrencilerin istedikleri üniversiteye göndermekten son derece memnun olduklarını söyleyen Dargeçit Hedef Lisesi Müdürü Aynur Kılıç, Bu baÅŸarıda öncelikle öÄŸrencilerin cabası, onların en büyük destekleyicisi olan velilerin ve onları sınava hazırlayan Milli eÄŸitim camiasının katkılarının büyük olduÄŸunu belirti.

Ä°mkânların kısıtlı olduÄŸu bir yerde her yıl baÅŸarı çıtasını daha da yükselttiklerini vurgulayan Kılıç,” Bu yıl 59 öÄŸrencimiz yüksek puan alarak istedikleri üniversiteye girmeyi hak kazandı. Her yıl öÄŸrencilerimizin baÅŸarısı daha da artıyor. Kurum olarak ÅŸuna inanıyoruz; baÅŸarısız öÄŸrenci yoktur, her öÄŸrencinin kendine has bir baÅŸarı sistematiÄŸi vardır. DoÄŸru sistem, doÄŸru analiz, doÄŸru yönlendirme ve sıkı bir çalışmayla öÄŸrencilerimizi hazırlıyoruz. Bu inançla, eÄŸitimde grup sistemini kullanarak öÄŸrencileri öÄŸrenme hızına ve biçimine göre sınıflandırıyoruz. Haftalık, aylık, yıllık hedeflere göre ders programı hazırlayarak öÄŸrenciyi sürekli motive etmekteyiz. Seminerler uygulanmakta, danışman öÄŸretmen-öÄŸrenci-veli diyaloguyla sürekli baÅŸarı takibi yapılarak problemlere anında çözüm üretiyoruz. ÖÄŸrencilerimiz, haftanın 6 günü okulumuzda eÄŸitim görüyor. EÄŸitim tek başına yapılacak bir iÅŸ deÄŸildir. Bu bir ekip iÅŸidir. Bu bir gönül iÅŸidir. Bunları bir araya getirdiÄŸinizde baÅŸarı kendiliÄŸinden ortaya çıkar. Geçen yıllarda Türkiye 398.si, 1882.si, 2403.sü çıkartan okulumuz bu sene 850. çıkartarak gurur vesilemiz oldu. BaÅŸarılı olan tüm öÄŸrencilerimizi tebrik eder, yeni tahsil hayatlarında baÅŸarılar dileriz.” Ä°fadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri