• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçitli Gençler Yine Başardılar

Son yıllarda eğitim alanında önemli gelişmeler kaydeden Dargeçit ilçesi gençleri 16 Haziranda yapılan YKS sınavında önemli başarılar elde ederek ailelerinin ve ilçelerinin gururu oldular.
2019-07-25, 21:32:01
Okunma: 37736
2 Yorum
resim

Dargeçit ilçesinde iki yıldır eÄŸitim veren BaÅŸarı Özel Kursunda eÄŸitimlerine devam eden öÄŸrencilerden dokuzu Tıp, DiÅŸ HekimliÄŸi, Eczacılık ve Hukuk dallarında büyük baÅŸarı elde ederek yeni eÄŸitim ve öÄŸretim hayatlarına büyük umutlarla baÅŸladılar.

Dargeçit BaÅŸarı Özel Kursu müdürü Metin Çakır, baÅŸarılarının tesadüf olmadığını ve tamamen düzenli ve disiplinli çalışmaya baÄŸlı olduklarını söyleyerek ÅŸöyle dedi. “Hiçbir BaÅŸarı Tesadüf DeÄŸildir sözünden hareketle BaÅŸarı Özel Kursu olarak bu yıl da geleneÄŸimizi devam ettirerek umut vaat eden gençlerimizle baÅŸladığımız yolun sonuna gelmiÅŸ bulunmaktayız. Emek, çaba, baÅŸarılarımızın gayreti neticesinde uzman kadromuz ile BaÅŸarı Özel EÄŸitim Kursu olarak hedeflerimize ulaÅŸmaya devam edeceÄŸiz. Bizlere güvenip evlatlarını teslim eden anne-babaların güvenlerine laik olduk ve olmaya devam edeceÄŸiz inÅŸallah. Kursumuzun eÄŸitmenleri olarak ilçemize ve ülkemize laik evlatların yetiÅŸmesinde üstümüze düÅŸen görevleri bütün özverilerimizle yerine getirmeye devam edeceÄŸiz. Hedeflerinin peÅŸinde koÅŸan, uzman kadromuza güvenen, pes etmeyen öÄŸrencilerimizi tebrik eder, baÅŸarılarının devamını diliyoruz.”

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°

2 Adet yorum yapıldı.

Harikasınız
2019-10-31, 12:49:56, 78.187.219.185
Dargeçitli;
Dargeçit'in gururu oldunuz. Birileri uyurken siz uymadınız. birileri beden eğitimi dersinde o çocuklara düşük not verirken siz her türlü açıklarını kapattınız. Spor Lisesine ve diğer yan kuruluşlarına ders verdiniz. Tebrikler Harikasınız.....
adam
2019-09-10, 20:27:05, 46.221.143.133
isimsiz ;
Dargeçitte 2 senedir açılmasına rağmen büyük başarı gösteren Dargeçit Başarı kursu idareci ve öğretmenlerini tebrik ederim Başarıların devamını dilerim.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri