• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Neşeli Ayaklar 2 Fragmanı Yayınlandı

NeÅŸeli Ayaklar 2: NeÅŸeli Ayaklar ile siz de dans etmek ister misiniz?
2012-01-20, 19:16:31
Okunma: 2701
0 Yorum
resim

Sevimli penguenler

Geldik ikinci izlenimime... Resmedilen karakterler üzerinde kullanılan renklerin birbiri ile olan uyumunun ve görsel efektlerin 3 boyut ruhu katılmasıyla giderek ilgi çekici hale gelmesi 90 dakika boyunca çocukların ilgisini dağıtmamak için tercih edilmiÅŸ sanki...

3 boyutlu animasyon filmleri izlemeyi çocuklar kadar ben de seviyorum. Sinemasal yolculuÄŸa çıkarak, kendimizi filmin içinde bulmanın tadı bir baÅŸka zaten. Ben buldum orası ayrı... Buldum çünkü her zaman bir penguene sahip olmayı arzulamışımdır. Size bir sır vereyim o halde... Ben onlara çoktan sahip oldum. Adları da "NeÅŸeli Ayaklar".

Aslında bunu yazarken aklımda çok önemli bir film beliriverdi: Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins).

Babamın penguenleri

EÅŸinden ayrıldıktan sonra hayata kaldığı yerden devam eden iÅŸkolik Tom Popper'ın hayatı babasından kendisine miras kalan altı penguenle deÄŸiÅŸir. Penguenler sevimli oldukları kadar yaramazlardır. Bu nedenle Popper çaresiz kalır. Ta ki yeniden aile olacakları güne deÄŸin... EÄŸer filmi kaçırdıysanız sömestir tatilinde keyifle izleyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem aileniz ile beraber izlemeniz.

Özetlemek gerekirse; ailerin çocukları için yapmaları gereken fedakarlıkları sevimli ve ÅŸirin penguenler aracılığıyla aktaran "Happy Feet 2" penguenlerin ne kadar güçlü hayvanlar olduÄŸunu samimi bir sinema diliyle anlatıyor. Ve ayrıca komedi, eÄŸlence ve dramın aynı potada eritilerek seyircilere coÅŸku dolu anlar yaÅŸatması adeta film için biçilmiÅŸ kaftan.

Siz de benim gibi düÅŸünüyorsanız, 3 boyutlu gözlüklerinizi takarak maceraya çıkmaya hazırlanın. Penguenler sizi bekliyor.

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri