• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

VALİ DEMİRTAŞ, DARGEÇİT’TE

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş beraberindeki heyet ile birlikte Dargeçit ilçesini ziyaret etti.
2023-01-15, 16:44:09
Okunma: 218
0 Yorum
resim

Yapılan projeleri yerinde incelemek amacıyla Dargeçit Ä°lçesini ziyaret eden Vali DemirtaÅŸ'a Ä°l Jandarma Komutanı TuÄŸgeneral Ä°dris TataroÄŸlu, Mardin BüyükÅŸehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Ä°lçe Kaymakamı Emre Çifci, Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Cüneyt Aksoy ve ilgili kiÅŸiler eÅŸlik etti.
Vali DemirtaÅŸ beraberindeki heyet ile birlikte Dargeçit’in Temelli Mahallesinde, 1997 yılında ÅŸehit olan Yusuf Geçer, Ali Verim, Salih Seyhan ve BeÅŸir Keskin’in aileleri ile bir araya gelerek hal hatırlarını sordu.


Vali DemirtaÅŸ buradan, Yoncalı mahallesi ve Kılavuz mahallesine giderek Erol ile Koçak ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Temelli Jandarma Karakolu ile Jandarma Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali DemirtaÅŸ buradan da sıcak su sondaj çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerini sürdürdü.


Vali DemirtaÅŸ son olarak Dargeçit ilçe merkezine giderek Mardin BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından yapımında sona gelinen gençlik merkezi, kadın merkezi ve yapımı süren tekstil fabrikası alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri