• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

DARGEÇİT BEYAZA BÜRÜNDÜ

Dargeçit İlçesinde 1 yıl aradan sonra ilk kez kar yağdı. Eğitime bir gün ara verilen İlçede, çocuklar kartopu oynayarak eğlendi.
2022-01-19, 11:24:51
Okunma: 316
0 Yorum
resim

Dargeçit sabah saatlerinde baÅŸlayan kar yağışının ardından beyaza bürüdü. Ä°lçede kar nedeniyle eÄŸitime bir gün ara verildi. Çocuklar, geçen yıldan sonra yaÄŸan karla birlikte sokak ve parklara çıkıp kartopu oynayarak eÄŸlendi.

Ulaşımda aksamaların yaÅŸanmaması için Dargeçit Belediyesi Fen MüdürlüÄŸüne baÄŸlı ekipler ilçede yol açma çalışmalarına baÅŸladı.Ekipler Belediye BaÅŸkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatıyla karla mücadele seferberliÄŸi baÅŸlattı. Çarşı merkezi baÅŸta olmak üzere ilçedeki bütün cadde ve sokaklardaki yolları açan ekipler, topladıkları karı kamyonlara yükleyerek ilçe merkezinin dışına taşıdı.

Karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüÄŸünü söyleyen BaÅŸkan Aksoy, yoÄŸun kar yağışı sonrası vatandaÅŸların sıkıntı yaÅŸamaması için kar temizleme çalışmalarına baÅŸladıklarını ifade ederek, "Ä°lçemizde sabah saatlerinde etkili olan yoÄŸun kar yağışı nedeniyle ekiplerimiz kardan kapanan tüm yolları açık tutmak için Ä°lçe merkezinde ve kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı devam ettiÄŸi sürece halkımızın maÄŸdur olmaması için yol temizleme çalışmalarımızı gece gündüz demeden devam edeceÄŸiz." dedi.

 

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri