• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

EMİN Ö. DARGEÇİT’TE TOPRAĞA VERİLDİ

Sokağa çıkma yasağının olduğu Nusaybin İlçesinde bir kişi evin tavanına iple kendini asarak intihar etmesi sonucu hayatını kaybeden bir kişi Dargeçit İlçesinde toprağa verildi.
2015-11-21, 07:30:57
Okunma: 1486
0 Yorum
resim

Ispartada yaÅŸayan ve eslen Dargeçitliolan 62 yaşındaki Emin Ö. Ä°simli yaÅŸlı adam Nusaybin’de yataÄŸa bağımlı olarak yaÅŸayan annesine bakmak için Nusaybin’e  gelmiÅŸti. Emin Ö. Ä°ki yıldır Nusaybin’e baÄŸlı Fırat mahallesi nisan caddesi üzerinde oturan annesiyle birlikte yaÅŸamaya baÅŸladığı belirtildi.

Alınan bilgilere göre ; Nusaybin ilçesinde sokaÄŸa çıkma yasağın 7. Gününde  62 yaşındaki Emin Ö.isimli yaÅŸlı adam nedeni bilinmeyen sebeplerden dolayı evin bir odasının tavanına astığı iple kendini asarak intihar ettiÄŸi öne sürüldü.

KomÅŸuların evin kapısını çalması üzerine cevap vermeyince komÅŸuları içeri girerek Emin Ö.’nün cansız bedeni tavana asılı olarak bulunduÄŸu öne sürüldü. KomÅŸuları tarafından cenaze hendek olan bölgeden çıkarılarak ipek yoluna götürüldükten sonra cenaze ambulansa konularak Nusaybin devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan ön otopsisinin ardından detaylı otopsi için ambulans ile Diyarbakır Adli Tıp kurumuna götürüldüÄŸü belirtildi.

Otopsi Ä°ÅŸlemlerinin ardında Emin Öz’ün cenazesi kalabalık bir konvoy eÅŸliÄŸinde memleketi Dargeçit’te getirildi.

Daha sonra Emin Ö. Cenazesi gözyaÅŸları içerisinde Dargeçit Ä°lçesine baÄŸlı BaÄŸözlü Mahallesindeki mezarlığa topraÄŸa verildi.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri