• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Zabıtalar Dargeçit’te Toplandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığınca her ay yapılan İlçe zabıta Müdürlüklerine yönelik olağan koordinasyon toplantısı bu ay Dargeçit Belediyesinde düzenledi.
2015-07-30, 14:15:20
Okunma: 465
0 Yorum
resim

Mardin BüyükÅŸehir Belediyesi, Zabıta Daire BaÅŸkanı Ahmet OLÄžAÇ ,Mardin merkez Artuklu Ä°lçesi ve diÄŸer Ä°lçe zabıta müdürlükleri ile Dargeçit belediyesi'nin Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Zabıta Koordinasyon Toplantısı'nda konuÅŸan OlÄŸaç, BüyükÅŸehir ve Ä°lçe belediyelerde koordinasyonu saÄŸlamak için toplantı yaptıklarını kaydederek, Zabıtaları artık Mardin BüyükÅŸehir Belediyesi’nin koordinasyonunu saÄŸlayacağını sözlerine ekledi.

OlÄŸaç , Zabıta Belediyenin aynası olduÄŸunun altını çizerek, zabıtaların bütün birimler ile iliÅŸkili olduÄŸunu ifade etti. 
Zabıtanın birlik ve beraberlik içinde olması, mevcut sorunların müzakere edilmesi için düzenli olarak her ay toplandıklarını belirten Daire BaÅŸkanı OlÄŸaç, "Her ilçemizin kendine göre sorunları var. Bu toplantılar sayesinde farklı sorunlara farklı çözümler bularak vatandaÅŸlarımıza en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu ÅŸekilde daha huzurlu bir çalışma ortamının tesis edilebileceÄŸine inanıyorum." dedi.

Dargeçit Belediye meclis salonunda gerçekleÅŸen zabıta toplantısında aÅŸağıdaki ana baÅŸlıklar hakkında konuÅŸuldu.
-Ä°ÅŸyeri açma yönetmenliÄŸi ile ilgili genel bilgi
- Ä°lçe bazında zabıta eksikleri ve sorunları
- Zabıta teşkilatın genel sorunları mevzuat eksikliği
- Halk nezdinde zabıtanın konumu, iyi bir imaj bırakma adına zabıta teÅŸkialtın konuÅŸma, davranış ve kıllık kıyafet düzeni
- Engellilere hizmet götürmede mevzuata uygun alt yapının yapılması
- Trafik sorunu haletme ve Trafik levhaların yapılması
- 6502 sayılı kanun ile ilgili mevzuatın incelenmesi

Zabıtaların toplantısı verilen ikramlar ile sona buldu.

 

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri