• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçitli Öğrencilere Yemek Verildi

Mardin’in Dargeçit İlçesinde 2013-2014 yıllında yapılan LYS Sınav sonucunda başarı elde eden öğrenciler için yemek verildi.
2014-08-30, 07:58:32
Okunma: 661
0 Yorum
resim

 

Dargeçit Anadolu Lisesinin bahçesinde Ä°lçe Kaymakamlığı tarafından baÅŸarılı öÄŸrenciler için verilen yemeÄŸe, Kaymakam Ä°brahim Gencer, Müdürler, ÖÄŸretmenler ve ÖÄŸrenciler katıldı

Açılış KonuÅŸmasını, Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü adına gerçekleÅŸtiren Selman Kurt, yıllarca eÄŸitim alanındaki kısıtlı imkanlara raÄŸmen Dargeçit'tin eÄŸitimdeki baÅŸarısı bizlere sonsuz gurur kaynağı olmakta ve gelecek nesillere aydınlık bir yol çizmekte olduÄŸunu belirtti.

Dargeçit'te ÖÄŸrencilere ders veren öÄŸretmenlerin çoÄŸu Dargeçitli olduÄŸunu belirten Kurt," Yılda bir öÄŸrencinin bile üniversiteyi kazanamadığı Dargeçit´i, ÅŸu an yılda yüzlerce öÄŸrencinin üniversiteli olduÄŸu Dargeçit´e kavuÅŸturan baÅŸta öÄŸretmenlerimiz olmak üzere, ilk ve OrtaöÄŸretim kurumları ile Özel ÖÄŸretim kurumları yöneticilerine ve Dargeçit Kaymakam´Ä± Sayın Ä°brahim Gencer´e teÅŸekkürlerimizi sunuyoruz."ÅŸeklinde konuÅŸtu.

         

Selman Kurt'un konuÅŸmasının ardından ÖÄŸrencilerin Üniversiteyi bitirip, gelip memleketlerinde hizmet etmelerini ve bu yemeÄŸin bir veda yemeÄŸi olduÄŸunu belirten Dargeçit Kaymakamı Ä°brahim Gencer, " Dargeçit Ä°lçesinde hizmet veren birçok Doktorların, Avukatların, ÖÄŸretmenlerin, Mühendislerin artık Dargeçitlidir ve daha da bu sayılar artacaktır. Burada olan bütün Müdürlerimize ve öÄŸretmenlerimize teÅŸekkür ederim." diye konuÅŸtu.

KonuÅŸmaların ardından Gencer, masaları dolaÅŸarak öÄŸrencilerle sohbet edip baÅŸarı dileklerinde bulundu.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri