• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçit’te 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 94. Yıl dönümü ile tüm Türkiye de kutlandı gibi Mardin’in Dargeçit ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı.
2014-04-24, 09:32:56
Okunma: 1734
0 Yorum
resim

Dargeçit’teki tören Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulması, bir dakikalık saygı duruÅŸu ve müzik öÄŸretmeni yönetiminde istiklal marşının okumasıyla baÅŸladı.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Hükümet Konağında çelenk koyma töreninden sonra Vatan Ä°lköÄŸretim Okulunda devam edildi.

Dargeçit Kaymakamı Ä°brahim GENCER ve eÅŸi Ayfer GENCER, Jandarma Komutanı Taner ÅžAHÄ°N, Dargeçit Belediye BaÅŸkanvekilli, Milli EÄŸitim Müdürü Ahmet CENGÄ°Z, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, ÖÄŸretmenler, ÖÄŸrenciler ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

Ä°stiklal marşının okumasından sonra Dargeçit Kaymakamı, Ä°brahim GENCER ve eÅŸi Ayfer GENCER, Jandarma Komutanı Taner ÅžAHÄ°N, Dargeçit Belediye BaÅŸkanvekilli, Milli EÄŸitim Müdürü Ahmet CENGÄ°Z, bütün okulların tek tek Bayramını kutladı. Daha sonra sırasıyla sahneye çıkan öÄŸrenciler ÅŸiir okurken diÄŸer okullarda gruplar halinde hazırladıkları oyunları sergileyip alkışlar aldı. Özellikle anaokullu öÄŸrencilerin hazırladıkları gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi. Dargeçit Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü tarafından düzenlenen kızlar ve erkekler voleybol, futbol ve masatenisi spor turnuvalarında ve matematik olimpiyatlarında baÅŸarılı olan okullara ödüller verilmesinin ardından program sona erdi.


 

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri