• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçit’te Yardım Eli Malatyadan Geldi

Mardin’in Dargeçit İlçesinde Malatya Bilim İlköğretim Okulu tarafından fakir öğrencilere verilmek üzere toplam 17 koli kıyafet, Ayakkabı ve kırtasiye yardımı gönderdi.
2013-02-04, 09:00:35
Okunma: 13898
0 Yorum
resim

(Ä°dil Haber Ajansı)   Mardin'in Dargeçit Ä°lçesinde Malatya Bilim Ä°lköÄŸretim Okulu tarafından fakir öÄŸrencilere verilmek üzere toplam 17 koli kıyafet, Ayakkabı ve kırtasiye yardımı gönderdi.

Dargeçit'te bulunun Vatan Ä°lköÄŸretim Okulundan Matematik ÖÄŸretmeni olarak görev yapan Recep Sacu  tarafından Malatya'nın seçkin özel okullarından biri olan Özel Malatya Bilim Ä°lköÄŸretim Okulu'na baÅŸvurarak öÄŸrencilere yardım edilmesi talebinde bulunmuÅŸtu.Özel Malatya Bilim Ä°lköÄŸretim Okulu Recep ÖÄŸretmenin çaÄŸrısına kayıtsız kalmayarak Dargeçit merkez vatan ilkokuluna kıyafet, Ayakkapı ve kırtasiye yardımında bulundu.

Sacu;  kışın dondurucu soÄŸuÄŸunda yazlık ayakkabıyla gelen  öÄŸrencileri için Özel Bilim Ä°lköÄŸretim Okulundan yardım isteyince, Dargeçitli öÄŸrencilere kardeÅŸ eli Malatya'dan uzandı. Özel Malataya Bilim Ä°lköÄŸretim Okul Müdür Yardımcısı Rifat Bayram’ın giriÅŸimiyle baÅŸta okul idaresi , öÄŸretmenler ve öÄŸrencilerin destek verdiÄŸi kampanya ile 17 koli kıyafet ve kırtasiye yardımı hazırlanarak Dargeçit vatan ilkokuluna gönderildi.

Yardımlar dağıtırken öÄŸrencilerin memnuniyeti ve sevinci bu kampanyanın fazlasıyla amacına ulaÅŸtığını gösteriyordu.

Dargeçit Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Ahmet Cengiz yaptığı açıklamada; bu güzel davranış Milli EÄŸitim Camiası olarak bizleri  mutlu ettiÄŸini ve özel bilim ilköÄŸretim okuluna ÅŸükranlarını sunduÄŸunu belirtti.

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri