• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Buldan, Bakan Ergin İle Görüştü

BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştü. Buldan, "Görüşmede İmralı ile ilgili haberi sorduk ve bize bu bilginin kendilerinden aktarılmadığını ve doğru olmadığını söylediler" dedi.
2013-02-01, 15:41:20
Okunma: 772
0 Yorum
resim

ANKARA - BDP Grup BaÅŸkanvekili Pervin Buldan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüÅŸtü. GörüÅŸmeye iliÅŸkin DÄ°HA'ya bilgi veren Buldan, görüÅŸmenin cezaevlerinde yaÅŸanan sorunlara iliÅŸkin olduÄŸunu belirterek, "Cezaevlerinde yaÅŸanan sıkıntıları dile getirdik. TekirdaÄŸ, Bursa, MuÄŸla gibi birçok cezaevinde yaÅŸanan sorunlar var. Hazırladığımız raporları ve cezaevlerinden gelen mektupları kendilerine sunduk. Kendileri de bu konu ile ilgileneceklerini söylediler" dedi.

'Yalan haberdir'

Buldan, görüÅŸmede bugün gazetelerde PKK Lideri Abdullah Öcalan ile yapılması planlanan görüÅŸmeye iliÅŸkin yer alan haberlerin de gündeme geldiÄŸini belirterek, "Bu konuyu kendilerine sorduk. Bilginin kendilerinden aktarılmadığını ve doÄŸru olmadığını söylediler. Dolayısıyla bu haber yalan haberdir. Bu tür haberler grup içerisinde bir bölünmeyi ve ayrışmayı amaçlayan manipülatif haberlerdir. Partimizin resmi makamlarında yapılmayan hiçbir açıklama doÄŸru deÄŸildir. Dolayısıyla bu tür haberler süreci sabote etmeye ve milletvekilleri arasında ayrıştırmayı amaçlayan haberlerdir. Bu tür haberlerin kamuoyu tarafından dikkate alınmaması gerektiÄŸini düÅŸünüyoruz" deÄŸerlendirmesinde bulundu. 

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri