• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

DARGEÇİT KAYMAKAMLIĞINDAN CORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

Dargeçit ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu ilçede ikamet eden 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.
2020-03-24, 16:34:32
Okunma: 2746
0 Yorum
resim
Dargeçit Ä°lçe Kaymakamı DoÄŸan Kemelek, BaÅŸkanlığında oluÅŸturulan VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU, özellikle tek başına yaÅŸayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak durumubulunmayan 65 yaÅŸ üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar için seferber oldular. Dargeçit Kaymakamlığına baÄŸlı VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU bünyesinde Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı, Toplum saÄŸlığı Merkezi, Dargeçit Belediyesi, Emniyet ve Jandarma birimlerine baÄŸlı ekipler tarafından özellikle tek başına yaÅŸayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak durumubulunmayan 65 yaÅŸ üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaÅŸların ihtiyaçlarını karşılamak için ilçede geniÅŸ kapsamlı çalışma yaparak ilk etapta 520 vatandaşımıza ulaÅŸtı. Ä°htiyaçlarını 04823812026, 112, 155 ve 156 numaralar aracılığıyla ileten vatandaÅŸların istek ve talepleri Vefa Destek Grubu, Zabıta ekibi, Polis ve Jandarma  ekipleri aracılığıyla karşılanmaktadır.
Dargeçit Kaymakamlığı Ä°lçe Yazı Ä°ÅŸleri Müdür Vekili Sinan Akyel, tarafından yapılan açıklamada, “Korona Virüs önlemleri kapsamında Ä°çiÅŸleri Bakanlığının yayınlamış olduÄŸu genelge ile Dargeçit Ä°lçe Kaymakamı DoÄŸan Kemelek, BaÅŸkanlığında Vefa Sosyal Destek Grubu oluÅŸturulduÄŸunu” söyledi. Akyel, çalışmalar ile ilgili ÅŸunları söyledi. "SokaÄŸa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaÅŸ ve üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaÅŸların gereksinim duyduÄŸu ihtiyaçları karşılamaya devam ediyoruz. 04823812026, 112, 155 ve 156 numaralar aracılığıyla ekiplerimize ulaÅŸan vatandaÅŸlarımızın ihtiyaç duydukları talepleri birimlerimize bildirmeleri yeterlidir. VatandaÅŸlarımız tarafından bildirilen istek ve talepler doÄŸrultusunda ekiplerimiz zaman kaybetmeden VatandaÅŸlarımızın istek ve talepleri ivedilikle karşılanmaktadır. Büyük özveriyle çalışan ekiplerimiz, vatandaÅŸlarımız tarafından iletilen istek ve talepler en hızlı ÅŸekilde yerine getirilmektedir. Ayrıca özellikle tek başına yaÅŸayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan  65 yaÅŸ üstü ve kronik rahatsızlığı olup emekli olan vatandaÅŸlarımızın talepleri dahilinde PTT ve Zabıta ekiplerimiz tarafında vatandaÅŸlarımızın maaÅŸları evlerinde teslim edilmektedir”. dedi.
“SaÄŸlık Bakanlığımızın almış olduÄŸu tedbirlere uyalım ve  yaÅŸlı ile kronik rahatsızlığı olanların dışarı çıkmaması,zaruri ihtiyacı bulunmayan tüm vatandaÅŸların evde kalmasının kendi saÄŸlıkları açısından iyi olacağını ifade eden Sinan Akyel, belirlenen tedbirlere uymanın hayati öneme sahip olduÄŸunu “sözlerine ekledi.
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri