• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

DEDAÅž KIÅž HAZIRLIKLARINA BAÅžLADI

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ’nin (DEDAŞ) bağlı ekipler, kış mevsimi öncesi Dargeçit İlçesinin genelinde çalışma başlattı.
2016-10-13, 11:21:18
Okunma: 719
0 Yorum
resim
DEDAÅž Dargeçit Ä°lçe MüdürlüÄŸü, planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına ağırlık veriyor. Dicle EDAÅž ekipleri, kış gelmeden planlanan bu iÅŸlerin tamamlanması için çalışmalarını hızlandırdı. Bir taraftan yıpranan tarafoların onarım ve bakımı yapılırken, diÄŸer yandan da ışıl ışıl bir Dargeçit için aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Dargeçit DEDAÅž iÅŸletme Åžefi Serhat Akgün,yaklaÅŸan kış mevsiminde vatandaÅŸlarımıza kaliteli ve kesintisiz enerji verebilmek için imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.
 
Akgün, enerji alanında yıllardır biriken sorunları gidermeye çalıştıklarını belirterek, " Bir taraftan eskiyen ve arıza vermeye meyilli olan hatları yeniliyoruz, diÄŸer taraftan ise ÅŸebekeleri yenilemeye çalışıyoruz. Ayrıca ekiplerimiz cadde ve sokakların aydınlatılması için baÅŸlattığımız çalışmaları sürdürürken bir yandan aydınlatmanın eksik olduÄŸu köylerimizde ve mahallelerimizde vatandaÅŸlarımızın isteÄŸi üzerine giderilmeye çalışıyoruz. Bu arada ekiplerimiz Tepebaşı Mahallesinde belediyenin yol geniÅŸletme çalışması sonrasında yol ortasında kalan elektrik direÄŸini uygun yere alarak, olası trafik sıkıntılarını da önledi." diye konuÅŸtu.
 
Yatırım programı çerçevesinde çalışmalarının devam edeceÄŸini belirten Akgün " baÅŸlatığımız yatırım programı çercevesinde ÅŸebeke yenileme, aydınlatma,arıza giderilme, trafo bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürdüreceÄŸiz. Bu yüzden çalışmalarımız sırasında ara ara elektrik kesintileri yaÅŸanacaktır.Bundan dolayı vatandaÅŸlarımızdan tek isteÄŸimiz bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Ayrıca arıza olduÄŸu zamanlarda hatlarımız yoÄŸun olduÄŸu için vatandaÅŸlarımız aradığında meÅŸkül çalabilir . O yüzden vatandaÅŸlarımız 444 80 86 nolu müÅŸteri hizmetleri arayarak elektrik sıkıntısı konusunda gerekli bilgiyi elde edebilirler " dedi.
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri