• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Keloğlan Masalları Müzikali Beğeni Kazandı

Her yaştan vatandaşlara hitap eden etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediye, çocuklar için de özel programlar yapmaya devam ediyor.
2017-10-16, 10:45:37
Okunma: 384
0 Yorum
resim

Mardin BüyükÅŸehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında dolu dolu bir yıl olması için çalışmalarına hız verdi. Bu baÄŸlamda KeloÄŸlan Masalları Müzikali Elma Åžekeri isimli programla çocuklara özel tiyatro sergilendi. Ä°ki seans olarak gerçekleÅŸen programda salon çocuklar ve aileleri tarafından dolduruldu.

Kentte kültürü ve sanatı tam manasıyla yaÅŸatacaklarını aktaran Mardin Valisi ve BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Vekili Mustafa Yaman, “Ä°limiz 2017 ve 2018 döneminde kültür ve sanat etkinliklerine doyacak” dedi.

Åžehirde kültür ve sanat etkinliklerine tam gaz devam ettiklerini dile getire  Yaman, “Bizler ilimizde alt yapı ve üst yapının yanı sıra kültür ve sanatta da güzel iÅŸler yapıyoruz. Sanatın her dalını her yaÅŸ grubuna hitap edecek ÅŸekilde ilimizde icra etmek istiyoruz. Bu düÅŸüncemizde çocuklarımızda önemli bir yer tutuyor. Bu nedenle onlara has çalışmalarımız yoÄŸunlukla olacak” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Yaman, Mardin’de yaÅŸayan vatandaÅŸların kültür ve sanatta beklentilerini de deÄŸerlendirerek program yaptıklarını sözlerine ekledi. 

 

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri