• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

OBAMA’DAN RAMAZAN MESAJI

ABD Başkanı Barack Obama Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
2015-06-18, 10:02:18
Okunma: 491
0 Yorum
resim

ABD BaÅŸkanı Barack Obama, Ramazanayının baÅŸlaması dolayısıyla eÅŸi ve kendi adına yayımladığı mesajda "Yeni hilal bize kutlu ramazan ayını getirirken, Michelle ve ben, ABD ve dünya genelindeki oruç tutarak ibadet eden Müslüman topluluklara en iyi dileklerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

"SIKINTILARA KARÅžI SABRETME ZAMANIDIR"

"Ramazan aileleri ve toplulukları iftar ve dualarla bir araya getiren ve Müslüman kültürleri ve toplulukların zenginliklerini gösteren bir aydır" diyen ABD BaÅŸkanı Obama, "Ramazan, merhamet, bağışlama, inancı güçlendirme ve sıkıntılara karşı sabretme zamanıdır. Bu bağışlama ayında, dünya üzerindeki Müslümanlar savaÅŸtan, açlıktan, yoksulluktan ve hastalıklardan etkilenenlere yardım elini uzatıyor" ifadelerini kullandı.

OBAMA Ä°FTAR DÜZENLEYECEK

Yayımlanan mesajda Amerika'da yaÅŸayan Müslümanların dinler arası etkinliklere katılarak ‘daha ÅŸanssız olanların' ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olduÄŸunu ve bunun anlayışı inÅŸa ederek, insanlara Amerika'nın tek bir aile olduÄŸunu hatırlattığını vurguladı.

obama.20150618123101.jpg

Amerika'nın dindar topluluklarının çeÅŸitliliÄŸinin ve vatanseverliÄŸinin herkese güç verdiÄŸinin altının çizildiÄŸi mesajda, özgürce ibadet etmenin ortak deÄŸerleri güçlendirdiÄŸi kaydedildi.

ABD BaÅŸkanı Obama mesajında aynı zamanda, ABD'deki Müslüman Amerikalıları geleneksel Beyaz Saray iftar yemeÄŸi için ağırlamayı dört gözle beklediÄŸini ifade etti.

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri