• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

Artuklu’da Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Artuklu Belediyesi, Gül Mahallesi’nde 2200 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.
2014-09-03, 08:42:03
Okunma: 431
0 Yorum
resim

Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol yapım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Artuklu ilçesinde bulunan Gül Mahallesi’nde, bulunan caddede kilitli parke çalışmasına başlandı. Belediye ekipleri, 2200 metrekare alanı kapsayacak olan caddede kilitli parke taşı döşemeleri öncesinde, caddede iş makineleri ile çalışma yaptı. Yapılacak olan çalışmalardan sonra mahalle kilitli parke taşına kavuşmuş olacak. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan’a, Artuklu Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı İsmet Birtek, Fen İşleri Müdürü İsmail Uğurlu ve Zabıta Müdürü Selahattin Karaboğa eşlik etti. Mahalleli kadınlar, eş başkan Bozan’a mahallede yaşadıkları sorunlara ilişkin talep ve isteklerini iletti. Mahalleli kadınlar, caddelerinin yanı sıra ara sokaklarda da çalışmaların yapılmasını istedi.

Eş başkan Bozan, Gül Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşemelerine başladıklarını söyleyerek, 2200 metrekare alanı kapsayacak şekilde kilitli parke taşı döşemelerine başladıklarını ifade etti. Bozan, mahalledeki kadınların talepleri doğrultusunda ara sokakları da gündemlerine alarak, hizmet getireceklerini aktardı.

Eş başkan Bozan, daha sonra mahalle statüsüne kavuşan Eski Kale (Kal’ıt Mara) köyünde yapılacak olan yol çalışmaları öncesinde, denetimlerde bulundu. Bozan ve beraberindeki belediye çalışanlarıyla birlikte daha sonra Eski Kale Mahallesi’nde bulunan Süryani Kadim Ortodoks Mor Cercis Kilisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri