• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

GELEN VALİLER MARDİNSPORA DESTEK VERMİYOR

Mardinspor Kulübü Başkanı Mehmet Dağ, gelecek sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.
2015-03-20, 10:02:24
Okunma: 480
0 Yorum
resim

Dağ, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında şampiyonluk parolasıyla girdiklerini, amaçladıkları başarıyı elde edemediklerini belirtti.

Bunun sebebinin de giden, Mardin’in Eski valisi Mustafa Taşkesen olduğunu iddia etti.

Dağ, Mustafa Valimize 30’a yakın randevu talebinde bulunduğunu ve kendisine geri dönüş yapılmadığını söyledi, Dağ Konuşmasının devamında Mardin’e gelen Valilerin daha önce görev yaptıkları illerde spora çok katkı sağladıklarını ama ne yazık ki Mardin’e aynı desteği vermediklerini söyledi.

Dağ daha sonra Mardin’e Vali olarak atanan Ömer Faruk Koçak’ın Elazığ Spor’a Yardımlarını biliyoruz ve kendisinden umutluyuz diye konuştu.

Kulüp Başkanı Dağ, Sezon başında yaşanan aksaklıklardan dolayı düşüş yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Sezonun ilk dört haftasında yaşanan aksaklıklar bocalamamıza neden oldu. Gelecek sezon takımdan beklentilerimiz çok büyük. Yeni sezonda Mardinspor layık olduğu profesyonel lige döndürmek için elimizden geleni yapacağız. Şimdiden çalışmalarımızı başlattık. Yeni yönetimle yeni bir kadroyla şampiyonluğu hedefliyoruz.”

Dağ, destek olunduğu takdirde Mardinspor’u güzel yerlere taşıyacaklarını kaydetti.

HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri