• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

CİZRE’DE OLAYLI MAÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Ligi Bal gurubunda Cizre Basra Spor ile Mardin Spor arasında davul zurna eşliğinde başlayan futbol maçı, Mardin spor Futbolcusunun, seyircilere yaptığı el hareketi yüzünden olaylar çık
2014-02-03, 06:44:41
Okunma: 828
0 Yorum
resim

Mardin spor Futbolcusunun seyircilere yaptığı el hareketi Cizre Spor Seyircilerini çileden çıkarttı. Çileden çıkan seyirciler maç sonrası sık sık yapılan el hareketini protesto etmesi ile olaylar çıktı .

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Ligi Bal gurubunda Şampiyonluk Mücadelesi veren Cizre Basra Spor ile Mardin Spor arasında oynanan futbol maçı sonunda saha savaş alanına döndü.

Şırnak’ın Cizre İlçesinde oynanan futbol maçı davul zurna eşliğinde başladı, taş ve gaz bulutu arasında sona erdi. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği futbol maçında güvenlik en üst düzeye çıkarılırken, ilçeye çevre illerden de çok sayıda polis takviye olarak gönderildi.

Cizre Şehir stadyumunda oynanan futbol maçını ev sahibi takım Cizre Spor Cenk’in attığı gol ile 1-0 yenmeyi başardı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbol sahası yapılan protesto ile savaş alanına döndü. Bitiş düdüğü ile birlikte Mardin spor futbolcusunun yaptığı el hareketi yüzünden seyircilerin yaptığı protesto ile birlikte futbolcular arasında başlayan kavgaya seyircilerde dahil oldu. Polis taraftarlara gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Çıkan olaylarda Tem Şube Amiri kafasından yaralanırken, çok sayıda taraftarda gazdan etkilenirken, birkaç kişide hastaneye kaldırıldı.

Mardin Spor Futbolcuları Stada zarar verdi

Yaşanan olaylar nedeni ile Mardin Spor Kafilesi yaklaşık yarım saat boyunca sahada  kaldı. Taraftarların dağılmasının ardından futbolcular çevik kuvvet polisleri arasında soyunma odasına girildi. Soyunma odasına gelen Mardin spor futbolcularını hırsını stadın kapı ve camlarından almaya çalışırken, kapı ve camlar tamamen kırıldığı. İlçe Gençlik ve spor hizmetleri müdürü  Kamu malına zarar  verdikleri gerekçesi ile şikayetçi olup tutanak tutulmasını istedi.

HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri