• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

KUTLU DOÄžUM HAFTASI KUTLANDI

Dargeçit İlçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle konferans düzenlendi.
2016-04-20, 13:16:31
Okunma: 320
0 Yorum
resim

Dargeçit Ä°lçe MüftülüÄŸü öncülüÄŸünde düzenlenen program Ilısu Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleÅŸti.

Ä°lçe vaizi Hasan Aslan’ın sunumuyla düzenlenen Konferansa; Kaymakam Mehmet YaÅŸar YeÅŸiltaÅŸ, Cumhuriyet Savcısı, Ä°l Müftü Yardımcısı, Dargeçit Ä°lçe Müftüsü, Kızıltepe Ä°lçe Müftüsü, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı ile baÅŸlayan program, Hz Ömer Camii Müezzin Kayyum’i Kenan Üzen Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dargeçit MüftülüÄŸü Ä°lahi Ekibinin Mevlit ve Ä°lahileriyle devam etti.

Programda KonuÅŸan Ä°lçe Kaymakamı Mehmet YaÅŸar YeÅŸiltaÅŸ, Ä°slam âleminde yaÅŸanan sorunların çözümünün Peygamber Efendimizi anlayıp anlatmaktan geçtiÄŸini ifade etti.Ä°l müftü yardımcısı Ä°smail Ünal ve Kızıltepe Müftüsü Mahsum TaÅŸçı ise, Peygamber Efendimizin hayatından kesitler anlatarak dinleyicileri duygulandırdı.

Programın sonunda daha önce tayini çıkan Ä°lçe Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz veda konuÅŸması yaptı. Daha sonra Dargeçit ortaöÄŸretim okul öÄŸrencileri arasında düzenlenen “Hz. Peygamber ve Tevhid Vahdet Gelin Birlik Olalım” konulu ÅŸiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öÄŸrencilere ödülleri verildi ve gelen vatandaÅŸlara gül ile çikolata takdim edildi. 

 

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri