• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

CİZRE’DE YENİ BİR "VAHŞET BODRUMU"

Cizre’de yeni bir "vahşet bodrumu" daha ortaya çıktı. Sur Mahallesi’nde bulunan bir evin bodrumunda mahsur kalan yaklaşık 50 kişiden 20-25’inin hayatını kaybettiği öğrenildi.
2016-02-10, 10:33:05
Okunma: 448
0 Yorum
resim

Sağ kalan diğer yaralıların da öldürülmek istendiği söylendi

Cizre'de iki ayrı binanın bodrum katında onlarca kişinin yakılarak veya bombalarla hayatını kaybetmesinin ardından yeni bir vahşet daha ortaya çıktı. Sur Mahallesi'nde bulunan Kerem Otel'in yakınlarında yer aldığı belirtilen bir binanın bodrumunda 50 kadar kişinin mahsur kaldığı, bu kişilerden 20-25'inin ise hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay, söz konusu bodrumda mahsur kalan kişilerden biri olan HDP Milas eski İlçe Eşbaşkanı Derya Koç'un babası telefonla arayıp haber vermesi ile ortaya çıktı.

Koç'un aradığı babasına "Şu anda burada mahsur kalan 20-25 kadar arkadaşımızı yakarak katlettiler. Diğerlerini de infaz etmeye çalışıyorlar" dediği öğrenildi.

Kızının Pazartesi sabahı kendisini aradığını ve bir bodrum katında mahsur kaldıklarını söylediğini paylaşan baba Kemal Koç, "60 insanın katledildiği haberlerinin ardından beni aradı ve durumunun iyi olduğunu söylemişti. Kontörünün olmadığını ve kontör yüklememi istedi. Kendisine kontör yükledim. O günden sonra da ulaşamadım bir daha kendisine. Ancak bugün beni aradı ve durumlarının kötü olduğunu söyledi" dedi.
DİHA

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri