• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

MİDYAT’TA MİNİBÜS TARLAYA UÇTU

Mardin’in Midyat ilçesinde minibüs yoldan çıkıp tarlaya uçtu. Kazada yaralanan olmazken minibüste maddi hasar oluştu.
2016-02-03, 13:26:49
Okunma: 426
0 Yorum
resim

 Kaza, sabah erken saatlerinde Bağlar Mahallesi Mardin çevre yolunda meydana geldi. Minibüs yolda oluşan çukur ve yağmur birikintisi, yaya kaldırma çıkarak tarlaya uçtu. Mardin yolu üzerinde bulunan işyerine gitmekte olan bir gıda toptancısına ait minibüs sürücüsü kazaya karıştı.

Adı belirlenemeyen 47 LF 410 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı.

  - Yol değil köstebek tarlası…

Aynı zamanda, Midyat’ta yol ortasında köstebek tarlası görünümündeki dev çukurlar sürücülerin korkulu rüyası haline gelmesi ise devam ediyor. Yıllardır çözüm bekleyen Estel Midyat arasındaki üç kilometrelik karayolu, yağışlar sonrasında ilçe merkezindeki yollarda çukurlar oluşturmaya devam ediyor.

 Her gün yüzlerce aracın geçtiği yolda sürücüler, aniden karşılarına çıkan köstebek çukurlardan dolayı kaza yapma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Gündüz gözüyle dahi zor fark edilen çukurlar tehlikesi gece saatlerinde daha da artıyor. Karayolunda oluşan çukur ve göletler nedeniyle yayalarda nasibini alıyor. Yolda biriken sular yayaların üstünü başını adeta çamur deryasına çeviriyor. Trafikte ilerlemekte güçlük çeken araç sürücüleri ve yayalar duruma tepki gösteriyor.

 Günde yüzlerce aracın Mardin, Batman, Şırnak, Irak'a gitmek için kullandığı uluslararası karayolunun bir an önce yapılaması gerekiyor. 

 

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri