• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçit’te gözaltına alınan yurttaşların karakoldaki bekleyişi sürüyor

Dargeçit ilçesinde dün sabah erken saatlerinde gözaltına alınan 2 yurttaş ilçe jandarma karakolunda bekletilmeye devam ediliyor.
2015-07-31, 07:06:06
Okunma: 786
0 Yorum
resim

Mardin’in Dargeçit ( Kerboran ) ilçesine baÄŸlı Bahçebaşı ve Sümer Mahallelerinde  sabah erken saatlerinde yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan Mar-su birimi çalışanları  Åžükrü Ä°lhan ve Åžükrü çetin isimli yurttaÅŸların ilçe  jandarma karakolunda bekletilmeye devam ediliyor. Mardin il Jandarma Komutanlığından gelen talimat ve ihbar üzerine gözaltına alınanların  avukatı ve  yakınları ile görüÅŸtürülmüyor. Yakınları Dargeçit savcılığına baÅŸvuru yapmasına raÄŸmen , savcılık ‘’ bizlik biÅŸi yok. Mardin’in talimatı ve görevidir’’ demiÅŸ.

‘Hala 90’lı yılların gölgesinde yaşıyoruz’

Dünden beri gözaltına alınanların yakınları sürekli  haber almak için kapıdaki görevlilere gitmemize raÄŸmen hep geri çevrildiklerini  belirterek, herhangi bir gerekçe ve geliÅŸmeden haberdar etmedikleri için  tedirgin olduklarını söylediler. Avukat’a dahi hiçbir ÅŸey  söyleyemediklerine dikkat çeken yakınları, 90’lı yıllarda bu karakolda çok fail meçhul olayların yaÅŸandığına iÅŸaret etti. Hala 90’lı yılların gölgesinde yaÅŸadıklarını belirten yakınları, evlatlarımız biran önce o karakoldan çıkmasını istiyoruz diye konuÅŸtular.

Gözaltına alınan Åžükrü Ä°lhan ve Åžükrü çetin isimli yurttaÅŸların ilçe  jandarma karakolunda bekletilmeye devam ediliyor.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
EN ÇOK OKUNANLAR
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri