• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

VATANDAÅž HASTASINA DOKTOR BULAMIYOR!

Dargeçit İlçe Devlet Hastanesinde yaşanan uzman doktor sıkıntısı nedeniyle ilçe halkı esnaflar öncülüğünde imza kampanyası başlattılar.
2015-07-29, 11:55:50
Okunma: 557
0 Yorum
resim

Dargeçit ilçesi Devlet Hastanesinde Dahiliye, Kadın DoÄŸum ve Çocuk Hastalıklarında yaÅŸanan uzman doktor sıkıntısı nedeniyle ilçe halkı tarafından imza kampanyası baÅŸlatıldı.

Ä°mza kampanyası baÅŸlatanların arasında bulunan ilçe esnaflarından Zeki Åžahin, “Ä°lçe nüfusu 40.000 e yaklaÅŸmasına raÄŸmen sadece Aile hekimi ve Pratisyen doktorların bulunması ilçe halkının büyük saÄŸlık problemleri yaÅŸamalarına neden olmaktadır, halkımız çevre il ve ilçelerde muayene olmak zorunda kalıyor, bu maÄŸduriyetin giderilmesi için hastanemizde Dahiliye, Kadın DoÄŸum ve Çocuk Hastalıkları branÅŸlarında uzman doktorların görevlendirilmesini istiyoruz. Dargeçit Devlet Hastanesine atanan uzman doktorlar kısa bir süre sonra baÅŸka yerlere tayin ediliyor. Ä°lçemize kalıcı uzman doktorlar istiyoruz. bu konuda tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

Ä°lk etapta esnaf ve vatandaÅŸlardan 300 imza toplandığını belirten Åžahin, imza kampanyasına ilçe merkezindeki vatandaÅŸlar ve esnafların yanı sıra köylerde oturan insanların da destek verdiÄŸini ifade etti.Toplanan imzaların Ä°lçe Kaymakamlığına, SaÄŸlık Bakanlığı’na ve baÅŸbakanlığı da göndereceklerini kaydetti.

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri