• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

DBP’li Mardin kadın seçilmişlerinden polis saldırısına tepki

MARDİN – DBP’li Mardin kadın seçilmişleri, Suruç’ta yaşanan katliamı kınayarak, katliam protestosunda polisin Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Belkıza Beştaş Epözdemir’i gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
2015-07-28, 14:30:08
Okunma: 483
0 Yorum
resim

Mardin'de DBP'li seçilmiş kadın eş başkanlar, belediye meclis üyeleri ile siyasi parti yöneticileri Suruç'ta yaşanan katliamı ve Siirt Belediyesi Eş Başkanı Belkıza Beştaş Epözdemir'e yönelik polis saldırısını kınamakamacıyla basın toplantısı düzenledi. Artuklu Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Artuklu Belediye Eş Başkanı Sevinç Bozan ve kadın meclis üyeleri ile Mardin’de seçilmiş kadınlar katıldı.

Kadınlar adına basın açıklamasını yapan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay, Suruç’ta yaşanan katliamı nedeniyle büyük bir acı yaşadıklarını belirterek, katliamı kınadıklarını söyledi. Akay, Siirt'te katliamı protesto eden halka saldıran polis bizim değerli Eş Başkanlarımızdan olan Belkıza Beştaş Epözdemir'e taciz ve saldırı girişiminde bulunulduğuna dikkat çekerek, “Halka yönelik ve eş başkanımıza yapılan bu saldırıları kınıyor, DBP’li Madin kadın seçilmişleri olarak her zaman bu tür katliam ve saldırıların karşısında olacağımızı 
belirtiyoruz” dedi.

Açıklama alkışlar eşliğinde son buldu.

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri