• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

Dargeçit’te ev baskınları

Dargeçit ilçesinde sabah saatlerinde polis ve özel hareket timleri tarafından yapılan ev baskınlarında 2 kişi gözaltına alındı.
2015-07-25, 07:32:56
Okunma: 1339
0 Yorum
resim

Gözaltına alınan Rezan Baran (24) ve Yasin Demir (26) Emniyet’teki ifade işlemleri ardında serbest bırakıldı.

Kürdistan'da AKP'nin devreye koyduğu savaş konseptinin bir parçası olan ev baskınları ve tutuklamalar artarak devam ediyor. Mardin’in Dargeçit ( Kerboran ) ilçesinin Bahçe başı, tepebaşı ve sefa mahallelerinde şafak vakti eş zamanlı 5 adreste polis ve özel hareket timleri tarafından ev baskını düzenlendi. Yapılan ev baskınlarında henüz nedeni belli olamayan gerekçe ile Rezan Baran (24) ve Yasin Demir (26) gözaltına alındı. Diğer ev baskınlarında ise 2 kişinin evde olmadığı ve 1 kişininde cezaevinde olduğu öğrenildi.

Cezaevinde olan Nihat Akdoğan’ın babası M.Emin Akdoğan, oğlumun ceza evinde olduğu bilindiği halde sabahın köründe tekrar evime baskın yapılmasından şikâyetçi olduğunu söyledi. Akdoğan, ‘’ Devlet bizden ne istiyor. Oğlum cezaevinde devletin gözü doymadı mı? Devlet yine 90’lı yılları aratmayan görüntüleri yaşatarak savaş ve kargaşa ortamı oluşturmanın peşindedir’’ diye konuştu.

Gözaltına alınan Rezan Baran (24) ve Yasin Demir (26) Dargeçit ilçe Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemleri ardından serbest bırakıldı.

Mardin Arena

HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri