• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

EFKAN ALA’DAN ’KOALİSYON’ AÇIKLAMASI

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, gazetecilerin koalisyon sorusunu yanıtladı.
2015-06-27, 10:51:06
Okunma: 224
0 Yorum
resim

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, koalisyon çalışmalarına ilişkin, 'Milletimizin menfaatini önceleyen ve millete herhangi bir maliyet ödetmeyecek en doğru seçenek neyse onun üzerinde duruyoruz' dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Ala, program sonunda gazetecilerin koalisyon sorusunu yanıtladı. Efkan Ala, parti üyesi ve milletvekillerinin görüşlerinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki toplantıda belirtildiğini söyleyerek, “Neyin en doğru seçenek olduğunu yetkili kurullarımızla değerlendiriyoruz.

Sayın Başbakanımızın başkanlığında bütün kurullar toplandı. Parti üyelerimiz ve Milletvekillerimiz kendi görüşlerini söylediler. Bu çerçevede milletimizin menfaatini önceleyen ve millete herhangi bir maliyet ödetmeyecek en doğru optimal seçenek neyse onun üzerinde duruyoruz. Onu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. İnşallah memleketimize milletimize hayırlı bir sonuç elde ederiz” diye konuştu.

Müceldili Konağı'nda ki iftar yemeğine AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Ağrı Valisi Musa Işın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

İHA

 

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri