• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

DARGEÇİT’TE GÖZALTI GİRİŞİMİNE TEPKİ

Dargeçit’te polis çay ocağına oturan gençleri gözaltına almak isteyince yurttaşların tepkisi ile karşılaştı. Yaşanan gerginlik üzerine polis gençleri gözaltı alamadan olay yerinden ayrıldı.
2015-01-31, 09:27:15
Okunma: 785
1 Yorum
resim

Mardin'in Dargeçit ilçesinde polis, 3 genci gözaltına almak isteyince yurttaÅŸların tepkisi ile karşılaÅŸtı. Bir çay ocağının önünde oturan gençlerin kimliklerine bakan polisler, "haklarında ihbar olduÄŸu" gerekçesiyle gençleri gözaltına almak istedi. Çevredeki yurttaÅŸların duruma tepki göstermesi üzerine, toplanan yurttaÅŸlar ile polis arasında tartışma çıktı. Olayın yaÅŸandığı yere gelen DBP ilçe EÅŸ BaÅŸkanı Abdurrahman Aslan, gözaltı gerekçesini öÄŸrenmek isteyince polis, "Görevimizi yapıyoruz, gelen ihbar üzerine onları almamız emredildi" diye yanıt vererek, söz konusu 3 genci gözaltına alacaklarını söyledi.

Tartışmanın yaÅŸandığı esnada, "Bijî berxwedana Kobanê" sloganını atan yurttaÅŸlar, duruma tepki gösterdi. Polis, yurttaÅŸların tepkisi üzerine gençleri gözaltına almadan olay yerinden ayrıldı.

 

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°

1 Adet yorum yapıldı.

kerboran
2015-02-11, 16:48:39, 88.250.194.166
kerboran;
Para ile her pisliğin kapatıldığı yerde adaletten bahsediyor beyfendiler...bir gün inşallah ihametiniz için pişman olacaksınız dargeçitliler ama korkmayın yine türkün merhametli ellerin sizi kucaklayacaktır...
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri