• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

GÜLBEN ERGEN APAR TOPAR MARDİN’E GELDİ.

Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta konser veren Gülben Ergen, sahneden iner inmez ilk uçakla soluğu Mardin’de aldı.
2015-01-02, 11:58:34
Okunma: 1100
0 Yorum
resim

Gül­ben Er­gen, yıl­ba­ÅŸÄ± ge­ce­si Kıb­rı­s'­ta ver­di­ÄŸi kon­ser son­ra­sın­da Mar­di­n'­e koÅŸ­tu. Ünlü Sanatçı, 2015'in ilk saatlerinde 44 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi Bilge Köyü'nü ziyaret etti.

Sah­ne­den iner in­mez ilk uçak­la ÅŸeh­re gi­den Er­gen, ha­ya­tı­nın pro­je­si ola­rak gör­dü­ÄŸü 'Ço­cuk­lar Gül­sün Di­ye­' kam­pan­ya­sı­nın baÅŸ­lan­gı­cı­nı da bu­ra­dan yap­mış­tı.

BU DE­RÄ°N ÅžEH­RÄ° SO­LU­YA­CA­ÄžIM

Mar­din Ha­va­alanı'­dan fo­toÄŸ­ra­fı­nı pay­la­ÅŸan Gül­ben Er­gen, "­Ha­ya­tı yaz­mak için ha­ya­tı din­le­mek, so­lu­mak, ya­ÅŸa­mak ge­rek. Bil­ge Kö­yü'nü, ya­ÅŸa­nan­la­rı, ora­da ta­nı­dı­ÄŸÄ±m in­san­la­rı hiç unut­ma­dım. So­ma'yı unu­ta­ma­ya­ca­ÄŸÄ±m gi­bi. CoÅŸ­ku­lu, al­kış­lı sah­ne­nin to­zu­nu ve ener­ji­si­ni ora­da bı­ra­kıp bu de­rin ÅŸeh­ri so­lu­ya­ca­ÄŸÄ±­m" dedi.

Ergen, eÅŸi ile birlikte gittiÄŸi Mardin'de bir kilisenin önünde çektirdiÄŸi fotoÄŸrafın altına, "Çocukları, gençleri, büyükleri, tanımadığımız insanları, kültürleri ve inançlarını ziyaret ettik. Çaylarını içtik" ÅŸeklinde not düÅŸtü.

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
EN ÇOK OKUNANLAR
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri