• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

Taşkesen ve Türk çalışmaları inceledi

MARDİN (DİHA) - Mardin Valisi Mustafa Taşkesen ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, Karayolu parkında yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.
2014-09-25, 07:55:04
Okunma: 500
0 Yorum
resim

 Taşkesen ve Türk çalışmaları yerinde inceledi

 Yapılan çalışmalar hakkında Eş Başkan Türk'ten bilgi alan Vali Taşkesen, memnuniyetlerini belirterek çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen  ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, Karayolu parkının yeni düzenlemesine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Türk ve Taşkesene eşlik etti. Eş Başkan Türk, Vali Taşkesen'e parkta yapacakları değişiklikler hakkında bilgi verdi. Türk, parkın duvarlarının yüksek olmasının yanı sıra halka kapalı olduğunu belirterek ilk çalışmalarının duvarı yıkmakla başladıklarını söyledi. Parkın yeni görünüşü ile Mardin'e yakışır bir hale getireceklerini kaydeden Türk, "Bizler bunun yanı sıra parkın içinde bulunan beton yerleri kaldırarak yerine ağaçlar dikeceğiz. İçinde yapacağımız şelale ve dinlenme yerleri ile buraya gelen halkımız daha rahat ve huzurlu olacaktır. Çocuklar için oyun yerleri kurulacağı gibi aynı zamanda koşu parkurları yapılacaktır. Yeni ışıklandırma sistemi kurulacak ve bu ışıklandırma sistemi ile halkımız gece geç saatlere kadar parkta temiz hava alacağı gibi kendini güvende hissedecektir" dedi.

Türk, parkın çalışmaları sırasında kadınları ve fiziksel engellileri de unutmadıklarına vurgu yaparak kendileri içinde özel alanlar yapacaklarını söyledi. Türk, son olarak "Bizler Mardin'e yakışır güzel bir park yapmak istiyoruz. Çünkü Mardin halkının her zaman en güzele layık olduğunu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Taşkesen ise yapılan çalışmalardan memnuniyetler memnuniyetlerini belirterek parkın çalışması konusunda kendilerine destek verecekleri gibi yapılacak diğer çalışmalarda da destek vereceklerini söyledi.  

HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri