• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

IŞİD üyesi Urfa’da tedavi ediliyor

Terör örgütü IŞİD üyesi olduğu iddia edilen bir kişinin Urfa’daki bir devlet hastanesinde bu sabah tedavi altına alındığı iddia edildi.
2014-09-22, 11:05:25
Okunma: 403
0 Yorum
resim

Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe’nin haberine göre Kobani’deki çatışmalarda yaralanan bir IŞİD mensubu Türkiye’ye getirildi. 

İddiaya göre 28 yaşındaki Ammar Alo isimli kişi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bu sabah getirildi. Yaralı, önce Akçakale Devlet Hastanesi’ne götürüldü ancak durumunun ağır olması nedeniyle bu sabah Şanlıurfa’daki hastaneye sevk edildi. 

ACİL SERVİSTE

Hürriyet’e açıklama yapan ve adının açıklanmasını istemeyen hastane içinden bir kaynak “Şuan hastanenin zemin katında acil bölümde tutuluyor. Durumu ağır görünüyor. Monitöre bağlı durumda. Kapıda 3-4 polis bekliyor. Bu kişinin başında hastane personeli dışında başka bir kimse ise yok” dedi. 

Yetkililerden ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. 

'CUMA GÜNÜ DE 5 KİŞİ GETİRİLDİ'

Aynı kaynak, geçtiğimiz Cuma günü de benzer bir olayın yaşandığını iddia ederek “Geçtiğimiz Cuma günü, halk Doğu Türkistanlı 5 kişiyi yakaladı. Bunlar sınırı geçmek üzerelerken halk tarafından yakalandı. Polis bu kişileri adli muayene için hastaneye getirildi. Sonrasında bu kişiler ne yapıldı bilmiyorum” dedi.

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri