• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

Galatasaray Forması Giydi

G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın elinden madalyasını alan F.Bahçe Spor kulübü boksörü Hakan Doğan, elini öptüğü Aysal’a jest yapmak için dün G.Saray formasını giydi.
2014-09-13, 08:38:33
Okunma: 519
0 Yorum
resim

Ahmet Cömert boks turnuvasında, 60 kiloda birici olan ve G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın elinden madalyasını alan F.Bahçe Spor kulübü boksörü Hakan Doğan, elini öptüğü Aysal'a jest yapmak için dün G.Saray formasını giydi. Sarı kırmızılı forma ile poz veren Doğan, Aysal'ın elinden madalya almanın paha biçilemez bir şey olduğun belirterek, "Madalyamı Ünal Aysal'dan aldığım için çok sevindim. Ben F.Bahçe Kulübü'nün sporcusuyum ama ayrımcılık yapmıyorum. Bizim ülkemizi temsil ettiği sürece her takımı desteklerim" dedi.

"GALATASARAY FORMASI ARADIM"

Tören sırasında G.Saray forması aradığını belirten Doğan, "Kız arkadaşım G.Saraylı. Madalya törenine de Galatasaray formasıyla çıkacaktım ama son anda bulamadık. Bir dahaki turnuvada madalya alırsam, kupa törenine Galatasaray formasıyla çıkacağım. Ünal Aysal'ın elinden madalya almak benim için paha biçilemez bir duygu. Çok duygulandım, onur duydum" yorumunda bulundu. Doğan'n bu hareketi sosyal medyada büyük yankı bulurken, ebedi dostluk için de önemli bir hareket olarak yorumlandı.

"FENERBAHÇE'DE MUTLUYUM"

Fenerbahçe Kulübü'nde spor yapmaktan çok memnun olduğunu vurgulayan Hakan Doğan, "Yardımlarından dolayı Aziz Yıldırım başkanımız ve Süleyman Öztürk hocamıza çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Kulübü'nde spor yaptığım için çok mutluyum. Galatasaray Kulübü'nün de boks şubesini açmasını çok istiyoruz. Bizim için daha çekişmeli ve güzel maçlar olur" ifadelerini kullandı.

HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri