• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

DARGEÇİT’TE YARDIM KAMPANYASI

Mardin’in Dargeçit İlçesinde belediye tarafından, Rojava ve Şengal için yardım kampanyası başlatıldı.
2014-08-25, 10:59:51
Okunma: 729
0 Yorum
resim

Dargeçit Belediye eÅŸ baÅŸkanları tarafından tüm ilçe ve köylerinde baÅŸlatılan yardım kampanyasına; DBP ilçe eÅŸ baÅŸkanı Abdurahman Arslan, Barış anneleri, EÄŸitim Sen, Darder ve STK sendikalarda kampanyaya  destek verdi.

Kampanyaya yoÄŸun ilgi gösteren Esnaflar, Rojava- Åžengal halkı rahat olmasa kendilerinin de  olmadıklarını belirtirken;bütün vatandaÅŸların Rojava-Åžengal de yaÅŸanan katliamlarda yaÅŸanan  halkının çığlığını duymalısı gerektiÄŸini söyledi.

Ayrıca Dargeçitli çocukların da; RoÅŸava ve Åžengal de yaÅŸayan çocuklara oyuncaklarını hediye etmesi herkesin dikkatini çekti.

Rojava ve Åžengal için baÅŸlatılan yardım kampanyasının sonuna kadar devam edeceklerini belirten Belediye EÅŸ BaÅŸkanları Zeynep Sipcik ve Sinan Akan, "Tüm insanlığa sesleniyoruz. Orda yaÅŸayan kadınlarımız ve çocuklarımız aç ve susuz giyecek bir terlik bulamıyorlar, içecek bir damla suları bile yok. Ä°nsanlık namına herkes duyarlı olsun baÅŸlattığımız bu yardım kampanyasına destek olup  halkımıza sahip çıkalım.Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaÅŸlarımız ilçe garajında açılan yardım standına getirilmesi rıca olunur."ÅŸeklinde konuÅŸtular.

 

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri