• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

40 Ülkeden 5 Bin Gönüllü Asker Gidiyor

Gazze’ye yönelik saldırılarının şiddetini her geçen gün biraz daha artıran İsrail’e 40 ülkeden gönüllü 5 bin Yahudi kökenli asker gönderilmesi gündeme geldi.
2014-07-24, 09:12:04
Okunma: 368
0 Yorum
resim

Gazze'deki operasyonlarda ABD doÄŸumlu 2 Ä°sraillinin ölümü Ä°srail'in yabancı askerlerini gündeme getirdi. 40 ülkeden 5 bin Yahudi kökenli, iÅŸgal saldırılarında gönüllü olarak yer alıyor. Suriye'deki savaÅŸa katılan ABD'lileri ve Avrupalıları 'cihatçı' olarak etiketleyen Batı'nın, Ä°srail'e ihraç ettiÄŸi askerler konusunda ise içi rahat!

700'DEN FAZLA KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Suriye'deki savaÅŸta ABD ve Avrupa'dan giden savaÅŸçıları manÅŸetlerden indirmeyen Batı medyası, Ä°srail'in Filistin iÅŸgali için gönüllü olarak görev alan askerleri ise görmezden geliyor. Ä°srail'in Gazze'de ikinci haftayı geride bırakan soykırım giriÅŸimlerinde 700'den fazla kiÅŸi hayatını kaybetti. Binlerce kiÅŸi yaralandı, yüzlerce kiÅŸi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Ä°srail Gazze'yi silah sanayi ve kimyasal maddeler için deneysel bir laboratuar haline getirirken, bir yandan da Batı Åžeria'da da izlenen ırkçı bir politika ile yüzlerce keyfi tutuklama yapıldı. Dahası bu savaÅŸ suçu, yıllardır Avrupa ve ABD'den Ä°srail'e gelen 'acemi' askerler tarafından doÄŸrudan destekleniyor.

Etiketler :
HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri