• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C

Mardin Metropoliti Özmen’den Yorumu

Mardin Metropoliti Saliba Özmen, "Türkiye’nin birliğini, dirliğini ayakta tutacak bir kişilik, tabii ki Selahattin Demirtaş da bizim takdir ettiğimiz kişiliktir" dedi.
2014-07-23, 13:02:24
Okunma: 403
0 Yorum
resim

Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Başkanı Demirtaş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki seçim çalışmaları için Batman’da seçim startını verdi.

Batman'da bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe katılan Mardin Metropoliti Saliba Özmen, kendileri için Türkiye’ye Cumhurbaşkanı olacak kişinin herkesi sevmesi, herkesi kucaklaması, bütün dinlerin, dillerin, kültürlerin onun yanında bir olması gerektiğini söyledi.

Özmen, "Kim olursa olsun bizim hayır dualarımız onunladır. Türkiye’nin birliğini, dirliğini ayakta tutacak bir kişilik, tabii ki Selahattin Bey de bizim takdir ettiğimiz kişiliktir, şahsiyettir. Özellikle bölgede ve bölge dışındaki Süryanilerin takdir ettiği kişiliktir. Tabi kim olursa olsun Türkiye’nin bölgeye barış için, huzur için, dayanışma için teşkil edebilecek bir örnek olmasını diliyoruz. Türkiye gerçekten Ortadoğu’da önemli bir devlettir. Güçlü olması lazım. Dinleriyle, dilleriyle, kültürleriyle herkesi kucaklaması lazım bu değerler etrafında herkesin mutlu olması, barış içinde yaşaması bizim için en temel temennimizdir" dedi.

Etiketler :
HABER İLE İLGİLİ
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • İyi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri