• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçit’te Meclis Üyesi İçin Protesto Eylemi

Dargeçit ilçesinde 28 mayısta eski korucu başı Mehmet Uğurtayın öldürmesiyle ile ilgili tutuklanan belediye meclis üyesi için basın açıklaması yapıldı. için belediye önünde basın açıklaması gerçekleşti.
2014-07-18, 08:15:00
Okunma: 1121
0 Yorum
resim

Dargeçit Belediyesi tarafından düzenlenen Basın Açıklamasına ; belediye eÅŸ baÅŸkanları, belediye meclis üyeleri,  tutuklu meclis üyesinin ailesi ve çok sayıda yurttaÅŸ katıldı.

Dargeçit Belediye binasının önünde gerçekleÅŸen basın açıklamasın da Kara perÅŸembenin 3. haftasının protesto eylemini gerçekleÅŸtirdiklerini belirten il meclis üyesi Leyla Anık , "28 Mayıs'ta Mehmet UÄŸurtay'ın öldürülmesi olayıyla ilgili belediye meclis üyemiz Mehmet ÅŸerif Toprak arkadaşımızın üzerine yıkılmaya çalışılıp tutuklanmıştır. Bu adaletsiz ve hukuksuz tutuklamayı kınıyoruz .’’ ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Daha sonra Anık,  ‘’Herkes bilsin ki bedeli ne olursa olsun mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Komplolarla, baskılarla, tutuklamalarla asla ve asla bizleri mücadelemizden vazgeçiremeyeceklerdir. Bir an önce belediye meclis üyemiz Mehmet Åžerif Toprak , oÄŸlu Ömer Toprak ve Mehmet Emin OÄŸuz un derhal serbest bırakılmasını istiyoruz". dedi.

Basın açıklaması gelen kitlenin 5 dakikalık oturma eylemiyle sona erdi.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri