• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Dargeçit Milli Eğitim Müdürlüğüne Cengiz Kılıç Atandı

Dargeçit’te 18 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan ve Mardin’e Eğitim Uzmanı olarak atanan Ahmet Cengiz’in yerine Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kılıç atandı.
2014-07-02, 12:06:24
Okunma: 3316
1 Yorum
resim

Dargeçit’te 18 yıldır Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü görevini yapan ve Mardin’e EÄŸitim Uzmanı olarak atanan Ahmet Cengiz’in yerine Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kılıç atandı.

1974 Dargeçit doÄŸumlu olan Cengiz Kılıç; Ä°lkokul öÄŸrenimini Dargeçit’te, ortaokul ve lise öÄŸrenimini Diyarbakır’ın Ergani Ä°lçesinde Anadolu öÄŸretmen lisesinde tamamladı.

Dicle Üniversitesi Türk dili ve Edebiyatı öÄŸretmenliÄŸinde 1997 yılında mezun olup aynı yıl içerisinde Dargeçit Lisesinde Edebiyat öÄŸretmeni olarak göreve baÅŸladı.

Sırasıyla Dargeçit Lisesi Müdür yardımcılığı, Dargeçit Lisesi MüdürlüÄŸü ve Anadolu Lisesi MüdürlüÄŸü görevlerindeki 17 yıllık hizmetinden sonra 19.06.2014 tarihli kararnamesiyle Dargeçit Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸüne atandı.

Meslek hayatı boyunca ekip çalışması sayesinde devraldıkları bayrağı zirveye taşıma gayetinde bulunduklarını dile getiren Kılıç, bundan sonraki süreçte de Dargeçit’te EÄŸitim kalitesinin arttırılması ve öÄŸrencilerin istenilen seviyeye ulaÅŸtırılması için camia olarak fedakârca çalışacaklarını belirti.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°

1 Adet yorum yapıldı.

TEBRÄ°KLER
2014-07-06, 08:28:30, 176.219.142.193
ABDULALÄ°M;
Cengiz hocam sizleri tebrik eder. Dargeçit sizlere emanet. Gerekenleri yerine getireceğinizden eminim. Başarılar diliyorum.
EN ÇOK OKUNANLAR
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri