• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

AKP’li Başkandan Kışanak’a Ziyaret

AKP’li Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve belediye meclis üyeleri, BDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ı ziyaret ederek, tebrik etti.
2014-04-16, 06:47:44
Okunma: 358
0 Yorum
resim

Elazığ Belediye BaÅŸkanı Mücahit Yanılmaz, Kışanak'a metal iÅŸlemeyle yapılan Harput Kalesi tablosu hediye ederek yeni görevinde baÅŸarı dileklerinde bulundu. Lise yıllarının en heyecanlı zamanlarını Diyarbakır'da geçirdiÄŸini bildiren Yanılmaz, bu kentin kendisi için büyük anlamı olduÄŸunu söyledi.

Yanılmaz, "Kadim ve güzel bir ÅŸehir olan Diyarbakır'a hizmet etmek de tahmin ediyorum ki çok güzeldir. Umarım Elazığ da, Diyarbakır da hem kardeÅŸliÄŸin hem de güzel hizmetlerin bir örneÄŸini ortaya koyacak. Bizi kabul ettiÄŸiniz için teÅŸekkür ediyorum" diye konuÅŸtu.

Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesi EÅŸbaÅŸkanı Gültan Kışanak ise çocukluk yıllarının Elazığ'da, gençlik döneminin ise Diyarbakır'da geçtiÄŸini anımsatarak, daha sonra Diyarbakır'dan hiç kopmadığını söyledi.

Kışanak, "Bu kentte iyi günlerimiz de zor günlerimiz de oldu. Bu kente olan vefa borcumuzu ödemek için böyle bir görev nasip oldu. Bu bir vesile olsun diye umut ediyorum. Diyarbakır'a layık hizmetler üretme konusunda büyük bir gayret içinde olacağız" diye konuÅŸtu.

Elazığ'da da halkın kaliteli hizmetlerle karşılaÅŸmasından duyacağı memnuniyeti ifade eden Kışanak, "Ä°ki kent arasında da tesadüfe baÄŸlı olsa da bir dostluk köprüsü var. Sizin eÄŸitim yıllarınız var benim çocukluk. Ä°nsanlar bazı ÅŸeyleri tercih edebiliyorlar. Bazı ÅŸeyler de onların doÄŸası ve kaderi olabiliyor. En nihayetinde doÄŸduÄŸumuz yeri, kimliÄŸimizi çok da tercih etmiyoruz. Ä°nsanların doÄŸuÅŸtan kazandığı kimlikleri var. Bir de sonradan geliÅŸtirdikleri tercihleri var. Ä°kisini birlikte sürdürmek önemli. Bütün insanlık için halkımız ve kentimiz için en layık olabilecek hizmetleri üretmek önemli. Son derece ağır bir görev. Ä°ster Elazığ’da, ister Diyarbakır'da insanların bütün sorunları bizim omuzlarımızda. Bunun için çaba sarf edeceÄŸiz. Umarım hep birlikte baÅŸarılı bir 5 yılı geçiririz" ifadelerini kullandı.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
EN ÇOK OKUNANLAR
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri