• Dargeçit
    °C
  • Mardin
    °C
  • Şırnak
    °C
Yazı Boyutu: A A A

Başarılı Öğrencilere Ödül Verildi

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Toplumu Destekleme Birimi tarafından 10 Nisan Polis Haftası Nedeni ile ilgi Mardin İl Geneli Orta Öğretim Öğrencileri’nin katılımı ile düzenlenen Şiir, Kompozisyon ve Resim Yarışması düzenlendi.
2014-04-12, 06:29:26
Okunma: 1461
0 Yorum
resim

Mardin genelinde ilkokullar arası düzenlenen Åžiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında Dargeçit Sakarya Ä°lk ÖÄŸretim Okulu ÖÄŸrencileri Mardin Ä°l Genelinde Åžiir dalında birinci gelen 8. Sınıf öÄŸrencisi Merve AÅŸkan’a ve Resim Dalında Mardin Ä°l birincisi gelen 4. Sınıf öÄŸrencisi Emine Acar’a Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz tarafından Mardin Ä°l birincisi seçilen öÄŸrencilere Tablet Bilgisayar hediye etti.

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz; “ÖÄŸrencileri baÅŸarılarından dolayı tebrik eder, bu tür baÅŸarılar geleceÄŸimiz olan çocukları tarafından gerçekleÅŸmesi bizleri gerçekten çok onurlandırıyor. Ayrıca okul yönetimini de bu takdire ÅŸayan çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum’’ diye konuÅŸtu.

Ayrıca her yıl Dargeçit Kaymakamlığı tarafın düzenlenen TEOG sınavında ilçe birincisi olan Merve AÅŸkan’ı Ä°lçe Kaymakamı Ä°brahim Gencer ÖÄŸrencileri baÅŸarılarından dolayı tebrik etti.

Sakarya Ä°lkokul Müdürü Hüseyin AÅŸkan “Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Toplumu Destekleme Birimine, Ä°lçe Kaymakamı Ä°brahim Gencer’e TeÅŸekkürlerini sundu. BaÅŸarılı ÖÄŸrencileri baÅŸarılarından dolayı kutladı ve Ailelerine çok teÅŸekkür ederek” mutluluÄŸunu ifade etti.

HABER Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ°
Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
YAZARLAR

ARŞİV
ANKET
Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz
  • Ä°yi
  • Orta
  • Kötü

Site Haritası RSS Beslemeleri